dilluns, 28 d’agost de 2017

28 de setembre Dia d'Acció per el Dret a l'Avortament. Crida de la WGNRR

 La Xarxa Global de Dones per els Drets Reproductius (WGNRR) fa una crida per el dia 28 de Setembre
http://www.september28.org/callforaction/

.... Hem estat testimonis d'una sèrie de retrocessos alarmants respecte a la salut i els drets sexuals i reproductius (SDSR). Alguns dels més recents inclouen:
  • retallades de fons per al Fons de les Nacions Unides per a la Població (UNFPA), cosa que dificulta seriosament la feina fonamental de l'organisme de l'ONU a la prevenció d'embarassos no desitjats, les dones morin durant l'embaràs i el part i avortaments insegurs; [4]
  • i les noves propostes de llei en diversos països com Polònia i El Salvador, l'intent de prohibir avortaments o penalitzar avortaments involuntaris "sospitosos.     

    El context mundial actual és un recordatori del "llarg joc" de natura vigilant, i interseccional de lluita pels drets sexuals i reproductius, i de garantir un canvi social transformador. Per tant, aquest any el 28 de setembre nosaltres desde la WGNRR  convidem  a les persones membres, socies i aliades de tot el món a unir-se a nosaltres en la resistència a nivell individual i col·lectiu, i persistir en la nostra lluita per assegurar l'accés universal a un avortament segur i legal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada