dimarts, 24 de setembre de 2013

Ja es poden veure totes les xerrades de les jornades sobre Feminisme, Sobirania Alimentària i Consum Solidari

Durant les jornades es va aprofundir en temes com la sostenibilitat i l'economia feminista i les interrelacions i sinèrgies entre feminisme, ecologia, consum responsable i sobirania alimentària. Miriam Nobre, coordinadora del secretariat Internacional de la Marxa Mundial de Dones fins aquest any, (abans de passar aquesta funció a Grça Machel de Mozambique)  Conchi Piñeiro d' Altekio Cooperativa  i investigadora de la Universitat Autònoma de Madrid,  Arantxa Arrién de la  Xarxa de grups de consum Nekasarea – EHNE i  Cristina Carrasco, professora de la Facultat d’Economia de la UB, van ser algunes de les participants.
 
http://vimeo.com/user6676504/videos/page:2/sort:date
 http://vimeo.com/user6676504/videos/page:1/sort:date

dilluns, 23 de setembre de 2013

A la Marxa comencem a preparar l'acció mundial de l'any 2015

Dones indígenes que viuen lluny del nostre país ens fan sentir que som germanes.


A la trobada internacional de la marxa a Sao Paulo es va decidir que es faran accions a tot el món per enfortir les lluites de les dones i finalitzaran amb 24 hores de accions el dia Mundial contra la pobresa, el 17 d'Octubre

dissabte, 7 de setembre de 2013

Video de les Jornades de 'Sobirania alimentària, feminisme i consum crític'.

Ja podem disposar de tot el contingut de les jornades en les que es va aprofundir en temes com la sostenibilitat i l'economia feminista i les interrelacions i sinèrgies entre feminisme, ecologia, consum responsable i sobirania alimentària. Miriam Nobre, coordinadora del secretariat Internacional de la Marxa Mundial de Dones,  Conchi Piñeiro d' Altekio Cooperativa  i investigadora de la Universitat Autònoma de Madrid,  Arantxa Arrién de la  Xarxa de grups de consum Nekasarea – EHNE i  Cristina Carrasco, professora de la Facultat d’Economia de la UB, van ser algunes de les participants.
 

dimarts, 3 de setembre de 2013

La 9ª trobada internacional de la Marxa Mundial de Dones (MMD), ha planificat les accions per els propers anys

A Sao Paulo, Brasil, delegades i representants de 60 països i territoris de tots el continents han preparat l'acció mundial de la MMD per el proper any 2015.. Al mateix temps feministes de tot l'estat de Brasil van fer una trobada nacional que va acabar amb una manifestació.


més imatges:

http://youtu.be/1xixvlte16U    
http://youtu.be/BLNivNmfheU
http://youtu.be/opHsJgcv7r4

http://youtu.be/mrcfxM4sMt4